بيوگرافي سارا بيات
سارا بيات ، بازيگر سينما و تلويزيون ايران ، در پانزدهم فروردين 1351 (15/1/1351) در تهران متولد شد. وي از سال 1980 وارد دنياي تئاتر شد و در اولين كار خود موفق به دريافت جايزه بهترين بازيگر با ديپلم افتخار در جشنواره پليس شد.
وي در رشته بازيگري از انستيتوي كارنامه فارغ التحصيل شد كه اولين بار پس از دريافت ديپلم در مجموعه تلويزيوني "يك مشت عقاب" به كارگرداني عسگر هاشمي مقابل دوربين رفت. اولين تجربه سينمايي اين بازيگر فيلم "تقليد از شيطان" به كارگرداني افشين صادقي بود كه براي بازي در اين نمايش نامزد دريافت جايزه شد.
سارا بيات
عكس هنري سارا بياتفيلم "جدايي نادر از سيمين" يكي از مشهورترين آثار سارا بيات است كه وي براي آن جوايز و تمايزهاي زيادي را به دست آورده است. آخرين كار سارا بيات ناهيد ، نماينده سينماي ايران در شصت و هشتمين جشنواره فيلم كن است. در ادامه ، ضمن مشاهده ضبط هاي هنري و جوايز اين بازيگر ، آخرين عكس هاي وي را مشاهده كنيد.
سارا بيات
فيلم هاي سارا بيات۱۳۹۳ | فيلمي درباره ونوس به كارگرداني آيدا پناهنده۱۳۹۳ | فيلمي خداحافظي طولاني به كارگرداني فرزاد موتمن۱۳۹۲ | فيلم "خواب" به كارگرداني فريدون جيراني۱۳۹۲ | فيلمي از طبقه متوسط به كارگرداني شهاب حسيني۱۳۹۲ | فيلم فصل فراموش شده فريبا به كارگرداني عباس رافي۱۳۹۲ | فيلم "چراغ 100" به كارگرداني سعيد آقاني۱۳۹۱ | فيلمي درباره محمد به كارگرداني مجيد مجيدي1389 | فيلم "جدايي نادر از سيمين" به كارگرداني عسگر فرهادي1385 | فيلم "تقليد از شيطان" به كارگرداني افشين صادقيسارا بيات
مجموعه تلويزيوني سارا بياتسريالي پر از عقاببي گناهان جديسريال تخريبفيلم تلويزيوني ليديفيلم تلويزيوني "مرگ يك شاعر"فيلم تلويزيوني رشته سبزفيلم تلويزيوني آهنگ پاييزيفيلم تلويزيوني شيفت شب
جوايز و افتخارات سارا بيات
وي در سال 2012 براي فيلم جدايي نادر از سيمين جايزه بهترين بازيگر نقش مكمل زن را از محافل منتقدان فيلم لندن 2012 دريافت كرد.وي در سال 2010 براي فيلم جدايي نادر سيمين ، خرس نقره اي بهترين بازيگر زن را به همراه ليلا خاتمي و سارينا فرهادي از جشنواره فيلم برلين دريافت كرد.در سال 2010 ، ديپلم بهترين بازيگر نقش مكمل زن از بيست و نهمين جشنواره فيلم فجر براي فيلم "جدايي نادر از سيمين"سارا بيات
سارا بيات
عكس اينستاگرام سارا بيات
سارا بيات
سارا بيات + بيوگرافيسارا بيات
سارا بيات + بيوگرافي
سارا بيات
سارا بيات + بيوگرافيبيوگرافي كامل سارا بيات + عكس 2016
چند سالي است همه به اين توجه دارند كه اگر لوازم خانگي خريداري ميكنند حتما برچسب انرژي داشته باشد و حتما از بهترين حالت مصرف برق برخوردار باشد يكي از اين لوازم خانگي مهم يخچال فريزر ميباشد كه حدود ۳۰ درصد از برق مصرفي يك خانه را به خود اختصاص ميدهد. اما بايد به اين موضوع توجه داشته باشيد كه با انجام چند راهكار ساده ميتوان از مصرف برق يخچال فريزر بكاهيد.
چگونه مصرف برق يخچال فريزر را كاهش دهيم؟
يخچال فريزر را كنار منابع گرمايي قرار ندهيدمنابع گرما در آشپزخانه وسايلي مانند اجاق گاز و ماشين ظرفشويي ميباشد ولي در بعضي از آشپزخانهها رادياتور شوفاژ نصب است و يا يخچال كنار پنجره و در طول روز نور آفتاب مستقيم به آن ميتابد و گرماي زيادي جذب ميكند. حتما يخچال و فريزر خود را از اين منابع گرما دور نگه داريد.
لاستيك درب يخچال فريزر را تميز كنيداگر درب يخچال محكم بسته نشود و لاي درب باز بماند و يا حتي گوشهاي از لاستيك فاصله افتاده باشد هواي خنك زيادي هدر ميرود و باعث كار كردن اضافه موتور يخچال ميشود. با تميز كردن مرتب لاستيك يخچال چسبندگي آن بيشتر ميشود و هواي خنك به بيرون نشت نميكند.
يخچال با اندازه مناسب انتخاب كنيداگر تعداد خانواده شما كم است يخچال كوچك معمولي انتخاب كنيد يخچال بزرگتر مصرف برق بالاتري دارد. حتما اگر نميتوانيد فضاي كامل يك يخچال بزرگ را پر كنيد يخچال فريزر كوچكتر انتخاب كنيد.
دماي يخچال را مناسب انتخاب كنيددماي يخچال خود را ۵ درجه سانتيگراد انتخاب كنيد اين درجه مناسبترين براي صرفهجويي مصرف برق ميباشد. درجه سردتر يعني مصرف برق بيشتر.
غذاي گرم درون يخچال فريزر قرار ندهيدبه هيچ عنوان غذاي گرم را داخل يخچال فريزر قرار ندهيد. چون يخچال براي خنك كردن اين غذا مجبور به كار كردن بسيار زيادي ميشود كه هم باعث استهلاك بالاي دستگاه و هم مصرف برق زياد ميشود.
يخچال فريزر را حتما سالي يك بار سرويس كنيدسرويس اصلي شامل پاك كردن كندانسور پشت يخچال فريزر ميباشد. پشت يخچال يك كندانسور يا همان رادياتور قرار دارد كه در بعضي از مدلها كنار آن يك فن نيز نصب شده چون گردش هوا در انجا براي خنك كردن گاز يخچال زياد است، به مرور زمان گرد و غبار زيادي به خود جمع ميكند پس هميشه آنجا را تميز نگه داريد تا مصرف برق كمتر شود.
يخچال تان را پر نگه داريدسعي كنيد يخچال فريزرتان از مواد غذايي پر باشد. اگر در زماني يخچال خالي بود حتما اگر شده با چندين بطري آب آن را پر كنيد چون جرم سرد باعث ميشود بعد از باز و بسته كردن يخچال به سريعتر خنك شدن داخل كابين يخچال كمك كند و موتور يخچال فريزر تايم كمتري كار كند و مصرف برق كمتر شود.
معنا چيست؟
دقتِ بسيار براي كشف مفاهيم واژهها و پرسيدن سؤالاتي از اين دست، حالتي فيلسوفمسلك به ما ميدهد؛ اما بعضي مواقع از اين پرسشهاي معناگرا گريزي نيست؛ مثلا كافي است چند دقيقه به اين فكر كنيم كه معنا چيست؟ چرا بايد به هر آنچه در زندگيمان رخ ميدهد، معنايي اعطا كنيم؟
معناي واقعي زندگي چيست؟
ما در پيِ معنابخشيدن به همهچيز هستيم: وقتي مادري فرزندش را در آغوش ميكشد يعني دوستش دارد، وقتي مديرم از من تعريف ميكند يعني از كارم راضي است، فردا هوا آفتابي است يعني ميتوانيم به كنار ساحل برويم و مثالهايي ديگر از اين دست.
معنا ارتباطي است كه ميان دو واقعه يا تجربه در ذهنمان ايجاد ميشود. اتفاق «الف» و سپس اتفاق «ب» رخ ميدهد، اين روند باعث ميشود ميان اين دو، رابطهاي ايجاد كنيم و درنهايت بگوييم: «الف باعث وقوع ب شده است». حال در اين ميان چنانچه واقعهي ديگري مثل «ج» رخ بدهد، قضيه كمي پيچيدهتر ميشود و توضيحي براي آن نخواهيم داشت؛ پس به آن به چشم رخدادي بد و توضيحناپذير نگاه خواهيم كرد؛ زيرا نتوانستهايم در اين بازيِ معنايي، جاي مناسبي برايش پيدا كنيم.
ذهن ما بهطور ناخودآگاه دست به توليد معنا ميزند. با اين كار هر آنچه در پيرامونمان رخ ميدهد، قابلدرك ميشود. اما اگر بخواهيم دقيقتر و واقعيتر به اين موضوع بپردازيم، بايد بگوييم معنا ساختاري اختياري و ساختگي در ذهن ماست؛ براي نمونه، اگر ۵۰ نفر فيلمي مشابه تماشا كنند، در انتها هريك معنا و برداشتي متفاوت خواهند داشت و شيوهي روايتشان از داستان با ديگري كاملا متفاوت خواهد بود. به همين دليل است كه بشر در زمينههاي مختلف مانند سياست، پيدرپي در حال جنگ و بحث است و درست به همين علت است كه سخنان شاهدان در دادگاهها چندان منابع قابلاستنادي نيستند. معنايي كه ما برداشت ميكنيم يا در پيِ ابراز آن هستيم، گاهي بههيچوجه از سوي ديگري به شكلي مشابه دريافت و تفسير نميشود. بديهي است كه پاسخ پرسش عميقي چون «زندگي چيست»، بهسادگي به دست نميآيد.
انواع معنا در ذهن بشر
ذهن بشر دو نوع معنا ميسازد: يكي با ايجاد رابطهاي علت و معلولي ميان دو واقعه و ديگري با تعيين رابطهي خوبتر-بدتر ميان چيزهاي مختلف و درواقع با نوعي استدلال قياسي.
۱. روابط علت و معلولي
وقتي توپي را شوت ميكنيد، توپ حركت خواهد كرد. وقتي به كسي توهين ميكنيد، واكنش دفاعي خواهد داشت؛ مثلا اگر به دوستتان بگوييد زشت شده است، گريه ميكند يا سيلي محكمي به شما ميزند! براي تمام موارد ديگر نيز ميتوان اين روابط علتي و معلولي را پيشبيني كرد.
در حقيقت براي بقا و آسودگي بيشتر در كشف معنا و پاسخدهي به پرسشهاي پيچيدهاي چون «زندگي چيست»، به تعريف روابط علت و معلولي نياز داريم. اين روابط بخشهاي منطقي ذهن ما را درگير ميكنند؛ براي مثال دانش و علم يكي از مصداقهاي اصلي نياز به بازگويي روابط علت و معلولي در زندگاني بشر است.
۲. استدلال قياسي
خوردن، بهتر از تلفشدن از فرط گرسنگي است. پولداربودن بهتر از ورشكستگي است. قرضگرفتن بهتر از دزدي است. تعيين خوب و بد بودن چيزهاي مختلف بخش مهمي از طبيعت ارزشهاي ما را ميسازد. از طريق همين ساختار است كه مشخص ميكنيم چهچيزهايي در زندگي برايمان مهمتر و مفيدتر هستند.
استدلال قياسي براي تعيين خوبتر و بدتر بودن موضوعات مختلف در مقايسه با يكديگر، به بخش عاطفي و احساسي ذهنمان بازميگردد. بهطوركلي، هر آنچه باعث ميشود كه احساس خوبي در ما ايجاد شود، بهعنوان «خوب» يا «بهتر» تلقي خواهد شد.
قدمت نياز به كشف معنا
هر دو روش عنوانشده، براي كشف و ارائهي معنا توليد ميشوند تا بتوانيم زندگي كنيم و به اين روند ادامه بدهيم. روندهاي استدلالي گفتهشده براي كشف معنا و يافتن پاسخ پرسشهاي گوناگوني چون «زندگي چيست»، به بقاي بشر كمك كرده است. از ابتداي تاريخ تا كنون، بشر براي بقا نيازمند تكيهكردن به معنا بوده است؛ مثلا زمانيكه با خود ميانديشيد چطور بايد غذا پيدا كند، چگونه حيوانات مختلف را شكار كند، به چه شكل الگوهاي تغيير آبوهوا را پيشبيني و بررسي كند و… به معنا نياز داشته است. علاوه بر اين مسائل مادي، موارد ديگري نيز مطرح بوده است؛ مثلا انسانهاي ديرين نياز داشتند براي بقا و براي همراهي با قبيله و جمعي كه در آن زندگي ميكردند، به روشهاي تعامل و… پي ببرند.
پس همانطور كه مشخص است، معنا ابزار طبيعت براي انگيزش بشر بوده و هست. معنا و كشف آن محرك اصلي تمام اقدامات ماست. معنابخشيدن به رويدادها، حيات و ادامهي آن را برايمان ممكن ميسازد. گاهي اين سيستم معنابخشي چنان مهم و پُررنگ ميشود كه آدمي حاضر ميشود جانش را هم فدا كند؛ مثلا وقتي فرزندمان بيمار است، براي نجات و كمك به او خود را به آب و آتش ميزنيم يا در راه كشور و عقيده گاهي حاضر به ازدستدادن جانمان نيز هستيم. تمام اينها براي تحققبخشيدن به معنايي صورت ميگيرد كه در سر پروراندهايم. شايد بتوان گفت كه معنا نيروي محركهي ما براي هر اقدامي است.
گمشدن معنا و تأثيرهاي آن
حال به اين فكر كنيم كه نبود معنا در زندگي چه تأثيرهايي بر ما دارد. وقتي معنايي در كار نيست، انگيزه و علاقهاي نيز در پي نخواهد داشت و شور و تلاشي در كار نخواهد بود. پس معنا منبعي است كه بايد در زندگي پرورانده و استفاده بشود. معنا در ذهن ما شكل ميگيرد. معنا حقيقتي گيتيشناسانه نيست كه بخواهيم كشفش كنيم و ارشميدسوار در لحظهاي فريادِ «يافتم… يافتم» سر بدهيم. معنا دقيقا در درون ذهن ما نقش ميبندد.
معنا به عمل و اقدام نياز دارد. معنا درواقع چيزي است كه بايد بهشكل مستمر آن را در درون ذهن بيابيم و پرورش دهيم. معنا براي سلامت رواني ما ضروري است. بدون آن، ذهن و قلبمان پوسيده ميشود و ميميرد. مانند آب كه در بستر رودها جريان دارد، معنا نيز در ذهن ما جاري است. دربارهي معنا و پرسشهاي مهمي چون «زندگي چيست»، نكتهي مهم اين است كه آنچه گذشته است، ديگر اهميتي ندارد و آينده نيز هنوز در دسترس نيست؛ پس بايد مدام بهدنبال احياي معنا در لحظات حال باشيم.
دلبستگي و وابستگي دو مفهوم در روابط عاطفي هستند كه از نظر بسياري از افراد تفاوتي با يكديگر ندارند اما تفاوتها نه تنها در معني كلمه بلكه در سطح چگونگي يك رابطه نيز قابل مشاهده است.
مقايسه دلبستگي و وابستگي در رابطه
در روابط امروزي چيزي كه بيشتر با عشق و دلبستگي اشتباه گرفته ميشود، وابستگيهايي است كه براي نزديك شدن به عشق، خود را به صورت بيمارگون به نمايش ميگذارند. وابستگي براي شروع يك رابطه لازم است، اما وابستگي يك حالت غير منطقي و هيجاني است كه پايداري ندارد و دو عاشق در يك رابطه بالغانه وابستگي را به دلبستگي تبديل ميكنند تا در نهايت بتوانند به عشق و حس تكرار نشدني آن دست يابند. در غير اين صورت از عشقي كه در ذهن داريد فقط نوعي غبطه باقي خواهد ماند. با خواندن اين مقاله ميتوانيد پي ببريد در رابطه وابسته هستيد يا دلبسته پس همراه ما باشيد.
تماس با مشاور
دلبستگي و وابستگي چيست؟دلبستگي و وابستگي دو مفهوم در روابط عاطفي هستند. در دلبستگي روابط پايدار و دائمي ميان افراد شكل ميگيرد و اين رابطه ميتواند در ميان خانواده، دوستان و يا هر شخص ديگري باشد. دلبستگي باعث رشد رواني افراد ميگردد و همچنين افرادي كه آن را تجربه ميكنند از اعتماد به نفس بالا، آزادي عمل و رضايت از زندگي برخوردارند و عاشقي بدون قيد و شرط دارند.
اما در وابستگي فرد بدون عشق خود نميتواند زندگي كند و به شدت به فرد مقابل وابسته است و افراد هيجاناتي مانند اضطراب، غم و شادي و... را تجربه ميكنند. افراد وابسته احساس ميكنند كه آزادي خود را از دست دادهاند و يك احساس ناامني از رابطه را احساس ميكنند. با اين حال وابستگي ميتواند سالم و يا ناسالم باشد كه در وابستگي سالم، هر دو طرف به خواستههاي يكديگر توجه كرده و براي نيازهاي همديگر ارزش قائل هستند اما در وابستگي ناسالم فرد سعي دارد تا طرف مقابل را به سلطه خود درآورد و او را تحقير كند.
براي آگاهي بيشتر در زمينه ارتباط موفق كليك كنيد.
تفاوت هاي وابستگي و دلبستگي در نظر روانشناساندر روابطي كه وابستگي نميتواند به دلبستگي تبديل شود مشكلات بسياري به وجود خواهد آمد. سادهترين اتفاق جدايي و شكست خواهد بود. اين وضعيت براي شخصيتهاي وابسته بسيار سخت و دشوار خواهد بود. در رابطهاي كه وابستگي به دلبستگي تبديل نميشود فرد علاوه بر انتخاب اشتباهش، در شناخت طرف مقابل و خودش نيز با مشكل روبهرو خواهد شد. در ادامه به بيان تفاوتهاي ميان دلبستگي و وابستگي خواهيم پرداخت.
زندگي كردن به جاي مردندر دلبستگي ايمن، رابطه به صورت پايدار بوجود ميآيد و افراد بهواسطه خواستن يكديگر به هم نزديك ميشوند و هردو تمايل به ادامه رابطه دارند. اما در وابستگي بيشتر هيجانات حكمراني ميكنند و وضعيت رابطه به فرد مقابل بستگي دارد. در اين روابط فرد به مردن بدون معشوق فكر ميكند در حالي كه در دلبستگي ايمن فرد به زندگي كردن براي معشوق تمايل دارد.
تفاوت دلبستگي و وابستگي در تعلق يا تملكدر دلبستگي ايمن دو طرف به يكديگر تعلق دارند اما مالك يكديگر نيستند. در تعلق فرد محبت خود را به يك نفر ميبخشد و ميداند كه ميتواند در رابطه به طرف مقابل به عنوان يك تكيه گاه نگاه كند. اما در وابستگي يك نوع حس مالكيت به فرد مقابل دارد و به همين دليل فراموش ميكند كه بايد به او محبت كند.
براي آگاهي بيشتر در زمينه حس مالكيت در روابط كليك كنيد.
ترس از دست دادندر دلبستگي احتمال از دست دادن فرد مقابل را ميدهيد، اما نميخواهيد به هر قيمتي فقط فرد را نگه داريد. اما در وابستگي فرد تنها به از دست ندادن و رها شدن فكر ميكند. ترس از طرد شدن باعث ميشود بيشتر مسائل و ناراحتيهايي كه به وجود ميآيند را پنهان، و فرد وابسته زندگي و خواستههاي خود را براي فرد مقابل رها كند.
اين باعث ميشود تا زماني كه از ماندن طرف مقابل اطمينان حاصل كند تفاوت زيادي در رفتار حقيقياش ايجاد نمايد. اين تفاوت ناگهاني در اكثر مواقع موجب جدايي و پايان رابطه ميگردد. در دلبستگي ايمن فرد به پايداري رابطه فكر ميكند و ميداند قرار نيست تا پايان عمر به نقش بازي كردن به عنوان فردي كه نيست ادامه بدهد. همچنين بايد بدانيد كه يادگيري مهارتهاي ارتباطي به ايجاد دلبستگي ايمن كمك خواهد كرد.
براي آگاهي بيشتر در زمينه مهارت هاي ارتباطي كليك كنيد.
استقلال شخصيتيدر رابطه همچنان بايد فضايي براي تنهايي وجود داشته باشد. برعكس در روابط وابسته تمام كارها بايد با يكديگر انجام شود و در تمام قضايا از يكديگر نظر خواهي ميكنند. مشورت نبايد با وابستگي و عدم استقلال اشتباه گرفته شود. فرد وابسته اختيار عمل را از خود سلب ميكند و تمام اتفاقات زندگي خود را بر اساس زندگي فرد مقابل قرار ميدهد. شايد در ابتدا اين نوع رفتار از نظر خود فرد عاشقانه به نظر برسد، اما فرد دلبسته زندگي خود را در كنار فرد ديگري ميسازد تا عشقي بالغانه را داشته باشد و به پايداري رابطه نيز ميانديشد.
تفاوت دلبستگي و وابستگي در محدوديت يا آزاديفردي كه وابستگي دارد بيشتر به محدود كردن و رفتارهاي سوءظنانه دست ميزند. او ميترسد كه مبادا دوست يا همسر خود را از دست بدهد و يا ديگران آنها را جدا كنند. بنابراين مدام كاري ميكند كه آزادي را از طرف مقابلش بگيرد و باعث اسير شدن او ميشود.
در دلبستگي نه تنها كسي محدود نميشود بلكه ميتواند آزادي خود را لمس كند. فرد دلبسته ميداند كه تا زماني كه دو طرف رابطه نخواهند، هيچ اتفاقي نميتواند آنها را جدا كند. بنابراين آزاد گذاشتن طرف مقابل را امري بديهي و لازم تلقي ميكند. افرادي كه وابستگي دارند معمولا به دليل محدوديتهايي كه براي فرد ايجاد ميكنند باعث كمرنگ شدن محبت در رابطه ميشوند و در نهايت از سمت معشوق طرد ميشوند.
پذيرش غير مشروطدر يك رابطه هر دو طرف بايد يك پذيرش غير مشروط نسبت به يكديگر داشته باشند. افراد دلبسته فرد مقابل را پذيرفتهاند و براي پذيرش فرد مقابل شرط گذاري نميكنند. اما افراد وابسته تنها در زمانهايي كه فرد كارهاي خاصي انجام دهد او را مورد پذيرش و محبت قرار ميدهند. مدام در پي تاييد رابطه هستند و هميشه نگران از دست رفتن يا شكستن رابطه خودخوري ميكنند. در پذيرش مشروط فرد انتظار دارد همه چيز بر اساس انتظارات خودش پيش برود و زماني كه فرد كمي متفاوت از انتظارات برخورد ميكند، ميترسد كه نكند ديگر من را دوست ندارد و من در زندگي او اضافه هستم. اين موضوع حتي در روابط اجتماعي ميان افراد نيز اهميت دارد.
براي آشنايي بيشتر در زمينه روابط اجتماعي كليك كنيد.
تعادل در احساساتدر وابستگي احساسات به صورت افراطي تجربه ميشوند. يك روز رومئو و ژوليت و روز ديگر جنگهاي صليبي، رابطه را دستخوش تغييرات زيادي ميكند. در دلبستگي يك تعادل احساسي در ابراز احساسات وجود دارد و شدت احساسات چه مثبت و منفي به صورت مناسبي بيان ميگردند. در وابستگيها احساسات شديد بوده و معمولا غيرقابل كنترل هستند. افراد وابسته در مهربانيها چنان افراط ميكنند كه در خشونتها فكر ميكنيد با يك فرد جديد روبهرو هستيد. اين تضادهاي مشاهده شده در رابطه باعث نگراني درباره تعادل ذهني فرد مقابل ميشود و او را ميترساند. بنابراين تمايل خود را از ادامه رابطه از دست ميدهد.
در ادامه اين بار بيش از 50 عكس از مدل لباس مجلسي 2021 جديد را براي شما عزيران فراهم اورده ايم. با مجله تارامگ همراه باشيد.
مدل لباس مجلسي ۲۰۲۱ دخترانه و زنانه جديد و شيك
در اين مقاله، به معرفي چند مدل لباس مجلسي پوشيده جديد ميپردازيم.
توجه شما را به ديدن اين مدلهاي بسيار جذاب جلب مي نماييم.
مدل لباس مجلسي 2021 جديد
مهماني ها و مراسم نيمه رسمي يكي از انعطاف پذيرترين مهماني ها براي انتخاب نوع پوشش خانم ها محسوب مي شود. لباس مجلسي مناسب براي مهماني هاي نيمه رسمي، مانند دورهمي شروع سال نو، مي تواند كاملاً راحت و يا لباسي كاملاً رسمي باشد، مانند لباسي كه در يك مراسم ازدواج مي پوشيد. اگر به چنين مراسمي دعوت شديد، يك پيراهن مشكي كوتاه بپوشيد. پيراهن مشكي ساده و كوتاه مي تواند براي تمام مراسم و مهماني ها انتخابي كاملاً زيبا و مناسبي باشد.
مدل جديد لباس مجلسي زنانه
يك لباس مجلسي رسمي، كاملاً بلند است. اين لباس ها ممكن است در قسمت پشت كمر كمي باز باشند. امروزه براي مراسم هاي رسمي پيراهن هايي با دامن هايي كه در قسمت جلو كوتاه و پشت بلندي دارند (دنباله دار) هم محبوبيت دارند. گاهي اوقات هم پيراهن هايي با دامن ميدي براي اين مهماني ها مناسب هستند.
اگر بلندي لباس مجلسي شما براي قد شما مناسب نيست، پايين آن را كمي كوتاه كنيد تا براي قد شما مناسب شود. خانم هايي كه قدي بلندتر از حد معمول ديگر خانم ها دارند، بايد لباس مجلسي رسمي شان را بلندتر از اندازه معمول پيراهن هاي نرمال سفارش بدهند. دقت كنيد، زماني كه لباس مجلسي بلند خود را براي كوتاه كردن نزد خياط مي بريد، حتماً كفشي كه مي خواهيد با آن لباس بپوشيد را هم ببريد، تا اندازه گيري بلندي آن دقيق تر انجام شود.
مدل جديد لباس مجلسي كوتاه
مدل جديد لباس مجلسي شيك
مدل جديد لباس مجلسي بلند
مدل جديد لباس مجلسي لمه
مدل جديد لباس مجلسي ۹۹
راز موفقيت زنان شاغل در فرزند پروري و خانه داري در چيست ؟زنان به عنوان همسر، مادر و گرداننده خانواده نقش هاي متعددي به عهده دارند. برخي از خانم ها در كنار اين نقش ها و با وجود مسئوليت هاي خود در خانه و تربيت فرزندان، مسئوليت هاي اجتماعي را نيز پذيرفته اند و شاغل هستند.
زنان شاغل چگونه راحت خانه داري كنند؟
بسياري از زنان شاغل در كنار وظيفه و شغل خود در اجتماع توانسته اند در كارهاي منزل و فرزند پروري به موفقيت برسند. اما خانم هاي شاغلي كه هم شغل خود را به نحو احسنت انجام مي دهند و هم به فرزندان و امور خانه رسيدگي مي كنند، چگونه از عهده امور خود بر مي آيند و رمز موفقيت آن ها در اين زمينه چيست؟ اگر شاغل هستيد و مايليد در كنار شغلتان در زمينه فرزند پروري و خانه داري موفق عمل كنيد، اين بخش از سبك زندگي را مطالعه كنيد.
تاثيرات مثبت اشتغال مادر بر فرزنداشتغال زن، احساس هويت و رواني مثبت در او به وجود مي آورد و موجب مي شود، او از سلامت و نشاط رواني بالايي برخوردار باشد. سلامتي روح و روان مادر سبب مي شود فرزندي خوب و با اعتماد به نفس بالا تربيت كند. همچنين مادران شاغل بهتر مي توانند نيازهاي مادي كودك را بر طرف كنند. مادران شاغل اغلب فرزنداني مسئوليت پذير و مستقل تربيت مي كنند كه از خود بسندگي اجتماعي برخوردارند و تمايل بيشتري به كار كردن دارند. پس از اينكه شاغليد و نمي توانيد مانند ساير مادران به فرزند خود رسيدگي كنيد، ناراحت نباشيد زيرا فرزند مستقلي تربيت خواهيد كرد.
زنان شاغل
احساس گناه نداشته باشيد :ممكن است گاهي به دليل برنامه هاي كاري شلوغ كمتر از ساير مادران به فرزندان خود توجه مي كنند و نتوانيد تمام وقت تان را با خانواده تان بگذرانيد، در اين مواقع احساس گناه نكنيد و خود را سرزنش نكنيد چرا كه شما كمك خرج و نان آور خانه هستيد و مي توانيد نيازهاي مالي فرزندتان را برطرف كنيد. شما مادر بدي نيستيد پس به خود افتخار كرده و احساس گناه نداشته باشيد بلكه با برنامه ريزي درست همه كارها را مديريت كنيد و گاهي وظيفه رسيدگي به فرزندتان را به نزديكان خود بسپاريد.
زمان تان را به درستي مديريت كنيد :براي اينكه در كنار شغلتان به امور خانه و بچه داري رسيدگي كنيد، بايد بتوانيد زمانتان را به درستي مديريت كنيد تا هم از عهده وظايف كاري تان برآييد و هم براي وقت گذراندن با فرزند و همسرتان زمان آزاد داشته باشيد. اگر مي خواهيد سالم بمانيد و مادر خارق العاده اي باشيد، پس سعي كنيد روش مناسبي براي ايجاد توازن و تعادل ميان كار و زندگي شخصي تان پيدا كنيد.
زنان شاغل وخانه داري
خودتان را فراموش نكنيد :شما به شغلتان براي تامين مخارج خانواده نياز داريد و فرزندانتان اولويت شما هستند. خانم هاي شاغل معمولا به دليل مشغله زياد و رسيدگي به خانه و فرزندان از خودشان غافل مي شوند و خودشان را راحت فراموش مي كنند اما اين كار اشتباه است. شما هميشه بايد بهترين نسخه از خودتان باشيد پس هر روز زمان كوتاهي را به زيبايي و سلامتي خودتان اختصاص دهيد تا شوهر و فرزندتان به همسر و مادر زيبايشان ببالند. زنانگي خود را هميشه حفظ كنيد و لذت هاي زنانه را هميشه در خود زنده نگاه داريد. هرچند وقت يك بار به آرايشگاه برويد و براي خودتان هم لباس هاي شيك بخريد. شما يك زن هستيد و سعي كنيد با غرور يك زن باقي بمانيد.
رهبر كرهشمالي باز هم ناپديد شد!از ديگران كمك بگيريد :مادران شاغل زمان اين را ندارند كه خودشان به تنهايي تمام كارهاي منزل را انجام دهند پس بايد از خانواده و همسر در انجام كارهاي خانه كمك بگيرند. گر فرزندي هم داريد كه به سني رسيده است كه توانايي كمك در امور منزل را دارد، از او هم كمك بخواهيد تا علاوه بر درك حس مسئوليت پذيري، باري از دوش شما هم برداشته شود. بايد بدانيد كه شما به تنهايي از پس همه كارها برنمي اييد پس مهارت كار كردن به صورت تيمي را بياموزيد.
ترفندهاي خانه داري زنان شاغل
سخت نگيريد :خانم هاي شاغل نمي توانند از عهده همه كارها با هم برآيند پس اگر كارهايتان را گاهي انجام نداديد زياد سخت نگيريد. مثلا اگر امروز خسته ايد و قادر نيستيد آشپزي كنيد، اشكالي ندارد پيتزا سفارش دهيد يا غذاي حاضري بخوريد.
براي زمان شخصي خودتان هم ارزش قايل شويد :براي زمان شخصي خودتان هم ارزش قائل شويد و براي هركاري زماني را تعيين كنيد. در كنار كار و مسئوليت زندگي زماني براي روابط با ديگران در نظر بگيريد و نگذاريد كار مانع شود كه با نزديكانتان تعامل نداشته باشيد.
فرزند پروري زنان شاغل
تفريح را در نظر بگيريد :هميشه كه نبايد زمان شما به رسيدگي از فرزندان و خانه داري بگذرد بلكه براي افزايش و بهبود روحيه خود و خانواده زماني را به تفريح و گردش اختصاص داده و با خانواده خوش بگذرانيد. اگر زمان داريد مي توانيد در كلاس هاي موسيقي، يوگا و… نيز شركت كنيد. هميشه زماني را به ورزش اختصاص دهيد تا روحيه خوب و عالي داشته باشيد.
استراحت كنيد :مادران شاغل براي انجام تمام كارهاي بيرون و داخل منزل وقت خواب و استراحت خود را كاهش مي دهند. اين كار فقط در كوتاه مدت و به صورت موقتي امكان پذير است وباعث مي شود هميشه به انجام كارهايتان برسيد اما پس از مدتي موجب مي شود شما دچار خستگي مفرط و ضعف شويد و اينگونه نمي توانيد مادري شاد و سرحال براي فرزندتان باشيد و در محل كارخود فردي غير موثر خواهيد بود پس بهتر است زمان بيداري را با مديريت مناسب تنظيم كنيد و به كارها بپردازيد اما حشب ها زودتر بخوابيد يا عصرها كمي استراحت كرده و بقيه كارهاي تان را انجام دهيد.
كليد اصلي شيوه تربيتي مناسب درك شخصيت خلق و خوي كودك است تا در كنار آن بتوانيد استعدادها و تمايلات او را بهتر شناسايي كنيد.
چگونه كودك را تربيت صحيح كنيم ؟
همه والدين دوست دارند فرزندانشان خوشحال، خوش رفتار و قابل احترام از سوي ديگران باشند.
فرزنداني كه بتوانند به راحتي با ديگران تعامل ايجاد كنند. هيچ كس دوست ندارد به داشتن فرزندي بي تربيت متهم شود. روش هاي موثر آموزش، مسائل تربيتي و كمك گرفتن از مشاور مي تواند به بهترين وجه ممكن به والدين در اين راستا كمك كند.
اگر بخواهيم تعريف واضحي از تربيت ارائه كنيم بايد بگوييم كه تربيت، آموزش رفتارهاي خوب و نشان دادن رفتارهاي بد براي جلوگيري از انجام آن به كودك است. به عبارت ديگر، « تربيت » به كودك پيروي از مجموعه قواعدي را مي آموزد و شامل روش هاي تنبيهي و تشويقي است. اما همين چند جمله در عمل چنان بر والدين دشوار است كه گاه فاصله آن ها تا تربيت صحيح فرسنگ ها دور است.
اولين مرحله اين است كه والدين بايد ويژگي هاي كودك خود را شناسايي كنند. اما بايد توجه داشت كه خود والدين به ۳ گروه تقسيم مي شوند:
والدين مقتدر
كه توقعات و خواسته هاي واضحي دارند و به احساسات كودك خود احترام مي گذارند. آن ها انعطاف پذير هستند و از روش حل مسئله به صورت مشاركتي با كودك خود استفاده مي كنند. اين دسته از والدين بهترين روش تربيتي را اتخاذ مي كنند
والدين مستبد
كه توقعات و خواسته هاي واضحي از فرزندان خود دارند اما به احساسات كودك خود توجهي نمي كنند و در واقع با رفتارهاي خود به كودك مي فهمانند « من پدر تو هستم پس هر چيزي كه من مي گويم درست است.» اين شيوه مورد تاييد نيست.
والدين آسان گير
كه به احساسات كودك خود بيش از حد توجه مي كنند و اين شيوه نيز مورد تاييد كارشناسان نيست.
روش هاي تربيتي
شيوه تربيتي كه براي فرزند خود انتخاب مي كنيم ممكن است به رفتاري كه از او سر مي زند و سن او، خلق و خو و سبك تربيتي ما متفاوت باشد. بايد از دخالت ديگران در تربيت كودك جلوگيري كنيم. دخالت مادرشوهر در تربيت كودك و ديگر اقوام يك پديده طبيعي و رايج مي باشد و گاهي از اين ناشي مي شود كه به قوانين تربيتي شما آگاه نيستند بنابراين بايد قانون هاي حاكم در خانه خود را براي ديگران شرح دهيد.
به برخي از اين راهكارهاي پيشنهاد شده اشاره مي كنيم.
تشويق رفتارهاي مثبت
پذيرش رفتارهاي مثبت و تشويق او بهترين كار براي ادامه رفتارهاي مثبت است. به عبارت ديگر وقتي كار مثبتي مي كند كار خوبش را مورد تحسين قرار دهيد.
بگذاريد كودك خودش نتيجه طبيعي رفتارهاي بدش را ببيند
نيازي به سخنراني و سرزنش كردن نيست. بنابراين اين بار كه يك اسباب بازي را شكست، بي توجه به اين كار به او بفهمانيد كه ديگر نمي تواند با آن بازي كند.
محروميت
گاهي اوقات يك رفتار بد نتيجه طبيعي يا منطقي به همراه ندارد و يا فرصتي براي تبيين آن ها نداشته ايد. بنابراين محروميت مي تواند به كودك ناپسند بودن رفتارش را نشان دهد. به عنوان مثال اگر كودك تا زمان معيني كاري كه از او خواسته شده انجام ندهد نمي تواند برنامه عصر تلويزيون را تماشا كند. اين شيوه به شرطي موثر است كه محروميت با نوع كار ناپسند كودك همخواني داشته باشد.
جداسازي
اين شيوه فقط زماني موثر است كه بدانيد كودك دقيقا چه عمل خطايي را و چه اندازه عمدي انجام داده است. دقايقي او را در مكاني نه چندان راحت تنها بگذاريد. اين شيوه زماني موثر مي افتد كه كودك بفهمد هدف از اين محروم سازي چه چيزي بوده است.