نحوه استفاده از مايكروفر و سولاردام

۱۷ بازديد
منبع:
آشنايي با درجات مختلف مايكروفر, كاربرد كليدهاي مايكروفر

از سيستم ماكرو جهت پخت و گرم كردن مواد غذايي استفاده مي شود

 

كاربرد كليد ماكرو micro

از سيستم ماكرو جهت پخت و گرم كردن مواد غذايي استفاده مي شود كه داراي 5 سيستم مي باشد. 

1) 900 وات معادل 100%...............مانند شعله زياد كه بيشترين كاربرد را دارد. 

2) 600 وات معادل 60%................ مانند شعله متوسط (مثل جا افتادن خورشتها)

3) 360وات معادل 40%.................مانند شعله كم (دم كردن برنج)

4) 180 وات معادل 20%............ مانند دم كردن زعفران (1الي 2 دقيقه)

 

نكته: براي دم كردن زعفران بايد از ظرف بزرگ استفاده شود چون كف مي كند و سر مي رود. 

5) 90 وات معادل 10%............. مانند نرم كردن بستني 

 

نحوه استفاده از كليد ماكرو:

1- ابتدا كليد ماكرو را يكبار فشار دهيد تا900w ظا هر شود. 

2- سپس با كليد چرخا ن قدرت مورد نظر را مشخص كنيد(900.600.360.180.90 ) 

3- پس از ان كليد enter را فشار دهيد. 

4- با كليد چرخان زمان را مشخص كنيد. 

5- كليد start را فشار دهيد تا دستگاه شروع به كار كند.

 

نحوه استفاده گريل در مايكروفر

در دستگاه هاي سولاردام

1) كليد گريل را يك بار فشار دهيد. 

2) با كليد چرخان (gr-1 وgr -2 وgr -3 ) را مشخص كنيد. 

gr -1: هيتر بالا براي برشته كردن روي غذاست كه ظرف روي سه پايه بلند فلزي بايد باشد. 

gr -2: باز هيتر بالاست اما قدرت بسيار ضعيف است و خيلي استفاده ندارد. 

gr -3: هيتر پايين كه براي برشته كردن زير غذاست و ظرف بايد روي سيني فلزي خود دستگاه باشد.

 

در دستگاه هاي غير سولار

در دستگاه هاي ديگر اگر بخواهيد از فقط گريل استفاده كنيد كه فقط دكمه گريل را فشار داده و استارت را مي زنيد اگر تركيب گريل و ماكرو را بخواهيد استفاده كنيد دكمه گريل را مي زنيم و بعد قدرت ماكرو را انتخاب كرده و زمان مي دهيم و كليد استارت را مي زنيم.

 

كليد كانوكشن convection :

كانو كشن يعني هواي خشك و داغ كه براي پخت كيك و شيريني استفاده مي شود و بايد جهت پخت هر نوع كيك يا شيريني دستگاه را از قبل با كانو كشن ( مثل فر) گرم كنيم. 

 

*** گرم كردن دستگاه با كانو كشن (پيش گرمايش): 

1- در حالت پيش گرمايش دستگاه بايد حتما خالي باشد. 

2- يكبار كليد كانوكشن را فشار دهيد تا 200 درجه سانتيگراد در صفحه نمايش ظاهر شود. 

3- با كليد چرخان مي توانيد دما را تا حداقل 40 درجه و حداكثر 250 درجه سانتيگراد كم يا زياد كنيد. 

 

4- كليد start را فشار دهيد تا pr-h نمايان شود و دستگاه شروع به كار كند.

5- پيش گرمايش زمان معين ندارد و هر موقع به دمايي كه بايد برسد رسيد يك بار بوق مي زند و نوشته ي pr-h چشمك مي زند. 

 

***  براي درست كردن شيريني ها بعد از مرحله پيش گرمايش: 

ابتدا 1 بار stop را فشار دهيد و درب دستگاه را باز كرده و زود سه پايه كوتاه و شيريني را داخل دستگاه گذاشته و درب دستگاه را مي بنديم و با كليد چرخان زمان پخت را مشخص و كليد start را مي زنيم. 

 

نكته: دماي پيش گرمايش و پخت شيريني ها مي كنيم طبق دستور فر گاز با همان زمان درست مي شود. 

 

***  براي درست كردن كيك ها بعد از پيش گرمايش: 

ابتدا 2 بار stop مي زنيم تا دستگاه خاموش و صفر شود و سپس مايع كيك را در دستگاه گذاشته و برنامه پخت كيك را مشخص مي كنيم. 

 

منبع:

https://www.beytoote.com/housekeeping/skill/use2-microwave2-solar.html

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.